Stockholm Pride skänker bort 100 Pride-flaggor till företag i Stockholm

Vill du locka våra Pride-besökare till din butik? En Pride-flagga sänder en tydlig signal att alla är välkomna!

Om 2 veckor firas för 20:e gången Stockholm Pride, mellan den 31 Juli till den 6 Augusti. För att fira detta skänker Stockholm Pride bort 100 prideflaggor på 1,5 meter till företagen i Stockholm City, skickade till er med gratis frakt inför festivalen, att använda i skyltfönster, på fasader, i receptioner eller på stan. Först till kvarn!

Stockholm Pride arrangeras varje år sedan 1998 i Stockholm. Vårt mest uppmärksammade event är Pride Parade, med cirka 45 000 gående, 200 ekipage och närmare 500 000 åskådare på Stockholms gator. Men Stockholm Pride är mycket mer än så, vi samlar närmare 200 event som arrangeras av Stockholmarna under Pride City, vi genomför över 200 programpunkter i Pride House (Kulturhuset/Stadsteatern) och i vårt stora festivalområde Pride Park (Östermalms IP) finns 14 restauranger och barer, 60 utställare samt över hundratals artister som uppträder på scenen. I år avslutar vi festivalen genom Stockholm Pride dagen på Gröna Lund på Söndagen den 6 Augusti.

Vill du göra något extra under Stockholm Pride? Vi erbjuder dig att kostnadsfritt få anmäla både erbjudanden och events riktade mot våra Pride-besökare i vår programdatabas på vår hemsida. Det kan vara allt från rabatter till våra besökare till ett pride party i butiken.

Stockholm Pride skapas och drivs av en ideell förening och med volontära krafter. Över 500 volontärer engageras under festivalveckan. Vi tar gärna emot give-aways till våra volontärer!

Vill du eller ditt företag stödja Stockholm Pride festivalen? Enklaste sättet är att köpa festivalpass och ha kul med oss! Biljetter köper du enkelt online via vår hemsida, vi kan även leverera mot faktura till företag.

Vill du som företag kunna marknadsföra att ni aktivt stödjer Stockholm Pride rekommenderar vi något av våra partner paket, från 20.000:- kronor får ni en dekal att använda i egen marknadsföring, som er hemsida, annonser, butiksdörrar, produkter mm. Det ingår även exponering i form av avtackning på våra stora LED skärmar i Pride Park  samt på vår hemsida (runt 1 miljon besök).
Kika gärna på våra officiella partner erbjudanden och vilka partners som redan stödjer oss på www.stockholmpride.org/supporter

Erbjudandet om att få en gratis prideflagga genomför vi tillsammans med HappyPride.se som bjuder på frakten. Antalet flaggor är begränsat till 100 och delas ut först till kvarn. Erbjudandet gäller t.om. 26 Juli 2017.
Klicka nedan för att komma till erbjudandet och deras webbshop, där du även hittar många andra Pride-prylar och erbjudanden!

http://www.happypride.se/stockholm-pride

Hoppas vi ses under årets Stockholm Pride!
Allmänna frågor och kontakt: [email protected]